POGOVORIMO SE.

Oddaja spodnjega obrazca je najlažji in najhitrejši način, da pridete do svoje spletne strani ali digitalne rešitve po meri. Ko prejmemo vaše sporočilo, se hitro dogovorimo za naslednji korak. Zaupajte nam in ne bomo vas razočarali.

  POGOSTA VPRAŠANJA.

  Najpogostejša vprašanja, katera običajno zanimajo nove stranke.

  Čas izdelave spletne strani je odvisen od več faktorjev. Najprej je sama zahtevnost spletne strani (enostavna z nekaj pod stranmi ali npr. obsežna spletna trgovina), potem je dejstvo ali ima stranka že vse slike in tekste pripravljene in seveda ali ima že v mislih kako želi, da končni izdelek približno izgleda. Od teh dejavnikov je odvisno ali bo stran narejena v nekaj dneh ali v nekaj tednih…

  Cene spletnih strani se zelo razlikujejo glede na kompleksnost in obseg funkcionalnosti ter s tem povezanega dela. Predlagamo vam, da nam prek zgornjega obrazca pošljete sporočilo in povedali vam bomo ceno, ki bo primerna vašim zahtevam. Na splošno pa pravijo stranke, da smo kvalitetni in ugodni 🙂

  Absolutno! Za vas uredimo registracijo domene, gostovanje na strežniku in izdelavo same spletne strani. Seveda skrbimo tudi za letno obnovo domene, gostovanje in redno posodabljanje vaše strani.

  Seveda. Svet na spletu se hitro spreminja in stran, ki je bila narejena pred nekaj leti morda danes ni več zadovoljiva. Danes morajo strani biti hitre, prilagojene za telefone in redno posodobljene. Za vas lahko popravimo obstoječo stran oziroma, če je to bolj primerno, naredimo novo – sodobno spletno stran. Kontaktirajte nas in skupaj najdemo rešitev.

  Kar potrebujete, je optimizacija spletne strani oziroma s kratico SEO. Pri tovrstnemu delu imamo že kar nekaj izkušenj in potrudili se bomo, da bo vaša stran na čim višjem mestu v iskalniku. 

  Maksimalno se bomo potrudili, da boste zadovoljni s končnim izdelkom. Do zdaj smo še vsaki nalogi bili kos, pa naj je bila še tako zahtevna 😉 100% garancija na zadovoljstvo, v nasprotnem primeru ne želimo plačila.

  VPRAŠANJA?

  KONTAKTIRAJTE NAS DANES
  .

  • Celovška cesta 87
   1000 Ljubljana
  • 031 381 108
  • info@bedigital.si