SPLETNE REŠITVE.

Največja strast nam je izdelava spletnih strani in ostalih različnih spletnih rešitev. Naš izdelek je vedno prilagojen željam stranke. Sodobna spletna stran deluje brezhibno na vseh napravah (računalnik, tablica, telefon) z maksimalno hitrostjo, kar zagotavljamo z WordPress sistemom z gostovanjem na hitrih SSD strežnikih.

EXCEL VBA APLIKACIJE.

Ukvarjamo se z izredno uporabnimi VBA aplikacijami, ki delujejo v Microsoft Excel programu.

Če ste že kdaj želeli avtomatizirati proces ponavljajočega dela in ste se spraševali če je mogoče, vam lahko zagotovimo, da je. Izdelali smo že številne aplikacije po meri, ki so olajšale delo v mnogih pisarnah in skrajšale dolgotrajne ponavljajoče naloge, ki jih noben ne želi delati.

NOVE TEHNOLOGIJE

APPSHEET APLIKACIJE.

Izdelujemo zanimive in izredno uporabne mini aplikacije po meri za vaš telefon, ki so povezane s spletno aplikacijo Google Preglednice (Google Spreadsheet). Obstaja nešteto možnosti za uporabo takšnih aplikacij, ki jih lahko oblikujemo glede na vaše potrebe.

PREDSTAVITVENE VIDEO RISANKE.

Ste že kdaj videli zabavno video risanko, ki vas je takoj pritegnila. Dokazano vzbudijo zanimanje pri gledalcih, kar lahko uporabite za reklamo za vaše podjetje oz. predstavitev ideje ipd. Izdelujemo videe po vaših željah in v skladu z vašimi potrebami. Kontaktirajte nas za več informacij!

Poglejte naše dosedanje izdelke.

Pomagali smo številnim.

Do zdaj smo pomagali že številnim podjetjem do prve spletne strani, spletne trgovine oziroma do digitalne rešitve po meri. Dovolite da pomagamo tudi vam! Kontaktirajte nas še danes.

PROFESIONALNOST

PRIJAZNOST

IZKUŠNJE

“V kolikor potrebujete spletno stran, izdelajo strokovno, po vasih usmeritvah in v rokih, ki se jih dogovorite.”

Alen Šorli, direktor pri Octanorm Adria d.o.o.

“S Sandijem iz BeDigital sodelujemo že dalj časa in smo z našim sodelovanjem in rešitvami izredno zadovoljni.”

Marko Šarc, direktor pri Maneks Plus d.o.o.

“Zelo zadovoljna z izdelano spletno stranjo za našo skupino The Plut Family! Priporočam BeDigital vsem, ki razmišljajo o svoji spletni strani…”

Simona Plut, skupina The Plut Family

“Za nas so pripravili zelo uporabno digitalno rešitev, ki bo olajšala in skrajšala naše bodoče delo. Priporočamo sodelovanje.”

Marko Jarnević, TGH d.o.o.

“Dobre ideje, predlogi in končni izdelek – nova spletna stran. Lahko povem, da bomo še sodelovali, zato priporočam naprej.”

Darko Plut, direktor pri Ozvočevanje Pluton s.p.

DIGITALNOST
JE V NAŠEM DNK.

NAJ POMAGAMO TUDI VAM