BeDigital logo veliki brez napisa

PPC OGLAŠEVANJE

S plačilom na klik pridete takoj do strank

Pošljite obiskovalce na vašo stran iz Googla s ciljnim oglaševanjem vaših storitev ali izdelkov.

PREDSTAVITEV PPC

Kaj je marketing kjer plačate na klik

Velika večina ljudi išče storitve in podjetja v svoji bližini na Googlu. Za vaš čim večji uspeh je ključnega pomena, da se vaša stran čim prej znajde na vrhu seznama, ki se prikaže, ko stranka išče storitev ali izdelek, ki ga vi ponujate.

Da to dosežemo imamo dve možnosti:
- na organski način s SEO optimizacijo vaše strani
- s PPC (plačaj na klik) oglaševanjem, kjer plačate, za prva mesta

Pri BeDigital smo specializirani za oboje - lokalno SEO optimizacijo in lokalno PPC oglaševanje prek Google Ads. Pomembno oziroma pametno je, da se izvaja oboje. S SEO optimizacijo vaše strani poskrbite, da boste dolgoročno dominirali na visokih pozicijah, z Google oglaševanjem na klik pa boste učinkovito pridobivali stranke praktično takoj in ohranjali obisk tudi v prihodnje.

Če stranka ne klikne na vaš oglas, vi ne plačate ničesar. Če pa je dobro zastavljeno oglaševanje in smo zadeli prave ključne besede za vaš posel, je velika verjetnost, da boste obiskovalca dobili na vašo stran. Za vsak klik plačate majhen znesek, zato je pomembno, da obiskovalca pripeljemo na dobro spletno stran, ki je narejena s ciljem, da se ta obiskovalec spremeni v vašo stranko.

Pri nas poskrbimo, da je dobro zastavljen celoten proces od začetka do konca in da vaš obiskovalec res postane tudi vaša stranka.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

PRAVILNE KLJUČNE BESEDE

Analiza in izbira pravih ključnih besed je ključna

DOBRO PREMIŠLJENA PRISTAJALNA STRAN

Prvi stik obiskovalca je izredno pomemben

OPTIMIZIRANA SPLETNA STRAN

Za dober PPC marketing mora biti tudi SEO dober

ANALIZIRANJE REZULTATOV 

Potrebno je redno spremljati in optimizirati kampanje
cross