O BeDigital.

Podjetje je nastalo zaradi velike strasti do digitalnih in spletnih rešitev, ki so pomagale že mnogim.

Podjetje je zaenkrat majhno in mlado vendar ne neizkušeno. Izkušnje in znanje iz prodaje smo namreč povezali z izkušnjami in znanjem v digitalnem svetu. Nastalo je podjetje, ki si želi veliko dela in novih projektov ter s tem dokazovanja in rasti.

Zavedamo se, da je v današnjem času potrebno biti hiter in dinamičen, če želiš dohiteti in prehiteti konkurenco. Svojim strankam smo zato 100% predani in smo jim vedno na voljo za hitro pomoč in podporo ter hitro iskanje novih rešitev.

Če si želite sodobno spletno stran prilagojeno prav vam in če si želite dobrega dolgoročnega odnosa s poslovnim partnerjem, ki bo skrbel za vašo digitalno podobo ter vam bo vedno na voljo kadar boste potrebovali, potem smo mi rešitev za vaše potrebe.

Ukvarjamo se predvsem z izdelavo spletnih rešitev: Spletne strani, spletne trgovine, spletne aplikacije. Ker pa imamo na splošno radi digitalni svet, delamo tudi različne rešitve za podjetja na področju obdelave podatkov (Excel, VBA), avtomatizacije procesov v podjetju (tudi npr. z aplikacijami v AppSheet) ipd.  Če želite novo spletno stran ali imate željo po digitalizaciji procesov nas kontaktirajte in skupaj bomo našli rešitev.

Sodelujemo predvsem z manjšimi in srednjimi podjetji, društvi, glasbeniki pa tudi fizičnimi osebami… Nismo nikakor omejeni, saj nam je vsaka stranka dragocena in jo dajemo na prvo mesto.

VEČ O NAŠIH SPLETNIH STRANEH.

Izdelujemo sodobne spletne strani v sistemu WordPress. Ta je namreč eden najbolj popularnih in razširjenih CMS (angl. Content Management System) oz. sistemov za upravljanje s spletnimi vsebinami. Podatki kažejo, da prek 35% interneta oz. približno 455 milijonov strani poganja WordPress in številke rastejo. Naj bo tudi vaša spletna stran narejena v njemu, saj bo tako v družbi podjetij kot so Sony, BBC, MTV, Walt Disney, Mercedes-Benz in mnogih drugih.

PODPORA

Vedno vam nudimo nadaljnjo podporo, ko je vaša spletna stran končana.

VEDNO TUKAJ ZA VAS

Na voljo za pomoč pri reševanju vsakodnevnih težav ali urejanju sprememb.
Kontakt

POSODOBITVE

Nudimo vam redne posodobitve, da bo vaša spletna stran šla s korakom v čas.

SODOBNI IN VARNI

Redne posodobitve so ključne za varnost in neprekinjeno delovanje vaše spletne strani.
Kontakt

HITRE STRANI

Vaše strani se bodo odpirale hitro in učinkovito na vseh napravah.

HITROST

Strani so optimizirane tako da delujejo hitro, k čemu pripomorejo tudi hitri SSD strežniki.
Kontakt

KDO POGANJA MOTOR.

SANDI BENEC
SANDI BENECLastnik


PODATKI O PODJETJU.

BeDigital, digitalne rešitve in svetovanje, Sandi Benec s.p.

Podklanec 6A

8344 Vinica

Davčna številka: 98231723

Matična številka: 8598878000

DIGITALNOST
JE V NAŠEM DNK.

NAJ POMAGAMO TUDI VAM